Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Social Schools

Communicatie tussen de ouders/verzorgers en De Klimboom vinden wij enorm belangrijk. Daarbij hebben wij als doel om u zo snel en zo direct mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op school.
Wij werken met Social Schools, een online communicatieplatform voor het basisonderwijs. Het doel is om ouders meer inzicht te geven in wat er in de klas gebeurt op een simpele, visuele aantrekkelijke en informerende wijze.

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van waaraan gewerkt wordt. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waarmee ze bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind beter ondersteunen in het leerproces, omdat u beter op de hoogte bent.

Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van school, kunnen in de omgeving. Ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun kinderen.
U kan de app gratis downloaden in de Appstore of Playstore van uw telefoon. Let wel op dat u Social Schools 3.0 download. U ontvangt van school een activatiecode. Voor het inloggen via een webbrowser (Google Chrome of Internet Explorer) gaat u naar www.app.socialschools.eu.

Ga direct naar Social Schools

Social Schools